Organisasjonsprisen

Organisasjons prisen deles ut hvert på Styrkekonferansen. Prisen blir delt ut til personer, klubber eller organisasjon som har utmerket seg i arbeidet med organisering i løpet av det forbigående året.

Det trenger ikke nødvendigvis være den, eller de, som har rekruttert flest nye medlemmer. Det kan være den som har bare rekruttert en, men har brukt et helt år til å overtale den siste bastante kollega til å endelig bli med i fagforeningen. De som har klart å danne et klubb og begynt å kjempe for sine medarbeider mot en fiendtlig innstilt bedrift og vanskelig forhold. Eller det kan være en ny gruppe som ikke tidligere ha vært organisert har begynt med det.

Organisasjonsprisen deles ut til de som har utført et ekstraordinært arbeid for å få flere organisert, for å hedre deres arbeid og underbygge viktigheten av skikkelig god organisasjonsarbeid. Nominere til Organisasjonsprisen? Ta kontakt med Erling Holmefjord på e-post erling.holmefjord@industrienergi.no eller Jarle Vines på e-post: jarle.vines@industrienergi.no